Nudimo kvalitetna sistemska rešenja (Panduit, Legrand, Excel, EFB-Elektronik, Belden, Conteg, ICOM) za izradu strukturnog kablovskog sistema (SKS) kao fizičku osnovu modernih računarskih (IKT) komunikacija. Pored pasivne mrežne opreme (data kablovi, kominikacione utičnice, rack ormari i dr.) različitog cenovnog razreda,ali uvek sa sertifikatima o kvalitetu, nudimo i aktivnu mrežnu opremu (Cisco, D-link, Tenda i dr.).

Dugogodišnje iskustvo omogućilo nam je da razvijemo, brendiramo i atestiramo domaći brend ICOM za oblast strukovnog kablovskog sistema, pri čemu smo veoma ponosni na činjenicu da se većina komponenata proizvodi u zemlji a preko 95% u Evropi. Zahvaljujući odnosu kvalitet/cena ICOM je sve prisutniji na domaćem tržištu, o čemu svedoči i podatak da je za period od dve godine isporučeno preko 7000 komunikacionih ormara sa svom pratećom opremom.

Sa punim pravom možemo da tvrdimo da imamo najsveobuhvatniju i najkvalitetniju ponudu opreme za strukturni kablovski sistem na domaćem tržištu.

Brendovi: ICOM, EFB-Elektronik, Panduit, Belden, Conteg